Despre Noi

-

Descriere

Top Line ofera o intreaga gama de mobilier, aparatura si produse cosmetice pentru orice tip de salon de infrumusetare, fie ca este vorba de un salon cosmetic, coafor, spa sau solar.

Brandurile importate de Top Line sunt recunoscute la nivel international, produsele lor dotand saloanele de lux din intreaga lume. Nume precum Maletti, LPG, Ultratone, Joico, Guinot, Academie, Anesi, Depileve sau OPI semneaza mobilierul pentru saloanele cosmetice precum paturi pentru tratament, mese pentru manichiura, scaune pentru coafor sau mobilier spa. Si aparatura cosmetica de ultima generatie poarta numele acelorasi branduri si cuprinde aparatura cosmetica pentru tratamentul fetei si al corpului, aparate pentru epilare, aparate radiofrecventa, aparate ultrasunete, aparate pentru tatuaje permanente si solarii.

Mobilier Salon coafura: Maletti Group este lider în mobilier de salon coafor si echipamente de coafor pentru saloane de coafur? si infrumusetare.
Maletti este recunoscut atat pentru produsele sale inovatoare cat si pentru echipamente creative de salon de coafura.

Diversificarea produselor a fost în mod clar unul dintre punctele forte ale companiei pentru Mobilier de salon coafura: functionalitate si de rationalizare, pe de o parte, aspectul cosmetic pe de alt? parte.
Efortul spre inovare în procese si produs, sustinut de ideea c? arta si tehnologia sunt inseparabile, a creat o noua companie lider în saloane de coafura.

Locatie

B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4

Email

office@topline.ro

Telefon

021/335.26.42 021/335.26.43

Website

www.topline.ro