Descriere

Electrostimulare
Electrostimularea este o procedura prin care muschii sunt stimulati, creand o cerere de energie care va fi extrasa din grasimile din imprejurimi. Astfel, acestea vor fi arse, exact ca si in cazul unor exercitii de fitness obisnuite. Diferenta este insa ca o sedinta de electrostimulare este echivalentul a peste 6 ore de gimnastica fara oprire.

Presoterapie
Aparat de presoterapie computerizata

Presoterapia inseamna masaj prin presiune, prin care se amelioreaza circulatia sanguina si limfatica, oferindu-se totodata beneficiile unui masaj realizat de mainile unui profesionist.

Masaj
Masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic este una dintre cele mai eficiente metode in diminuarea si eliminarea celulitei, fiind folosit cu succes in remodelarea corporala. Cu ajutorul cremelor profesionale Bruno Vassari, circulatia sanguina si limfatica locala este stimulata, ducand la accelerarea procesului de eliminare a tesutului adipos in exces.

Beneficii:
• disparitia aspectului de coaja de portocala
• imbunatatirea circulatiei sanguine
• pielea devine mai ferma si mai elastica

Masaj de relaxare
Desi cuvantul “relaxare” devine o pasare rara in comparatie cu aparitia “stresului” si “oboselii”, este important sa ne acordam timp pentru noi insine, pentru a ne recapata energia, vitalitatea si zambetul pe buze.

Ultrasunete
Aparat de ultima generatie care ajuta extrem de mult la distrugerea nodulilor celulitici si adiposi. Este ideal in tratarea celulitei avansate. Se poate efectua dupa o alta terapie (electrostimulare, impachetare) sau ca tratament de sine statator.

Mod de aplicare>
• pacienta se aseaza pe patul de tratament cu fata / spatele, deoarece terapia se efectueaza si pe fata si pe spate;
• se aplica un strat de crema termoactiva anticelulita / antivergeturi si ulei de masline pentru a oferi lejeritate in miscari;
• terapia cu ultrasunete dureaza 15 minute
Impachetari
Impachetare cu crema de TERMOSUDATIE
Tratament de slabire foarte eficient care este destinat persoanelor cu surplus de kilograme, cu retentie de apa si care nu au un grad foarte avansat de celulita, bazandu- se in special pe arderea si eliminarea grasimilor. Mod de aplicare: peeling corporal cu extract din samburi de caisa pentru deschiderea porilor si eliminarea unui strat de celule moarte; aplicarea mastii de Termosudatie pe toata suprafata de tratament; infoliere in film osmotic pentru o buna patrundere a substantelor in pori; infasurarea intr- un cearceaf de plastic de unica folosinta; introducerea in termosauna timp de 40 min.; dupa desfoliere se aplica prin masaj crema termoactiva anticelulita din aceeasi gama de tratament; Substantele continua sa actioneze intre 2- 4 ore de la aplicare.

Rezultate: Chiar dupa prima sedinta va veti simti mai usoara cu pana la 1kg si - 1 cm in circumferinta; dupa 3- 5 sedinte intensive se dau pana la 3 kg si peste 5 cm in circumferinta, iar dupa un tratament complex care va cuprinde si o disciplina alimentara puteti da jos pana la 6 kg si peste 10 cm in circumferinta!

Beneficii:
• eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi;
• determina eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adiposi;
• pielea devine mai fina si mai elastica;
• aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta.

Contraindicatii: persoane cu probleme cardiace grave; femei insarcinate; persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Impachetari slabire rapida la rece
Tratament anticelulitic si de slabire bazat pe exudatie, care are scopul de a usura eliminarea lichidelor si toxinelor din organism. Este recomandata combinatia cu masaj anticelulitic care are scopul de a mobiliza depunerile de grasimi, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sanguina.

Locatie

str. Valea Argesului, nr. 2A, BL. 523, SC. 2, parter, ap. 47, sector 6, Bucuresti

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review