Descriere

Specialistii salonului nostru va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii cu privire la infatisarea dumneavoastra.

Salonul Aly's Beauty Line va ofera o gama larga de servicii precum Coafor/Frizerie,Manichiura-Pedichiura/Unghii False Gel,Cosmetica,Tratamente Faciale,Gene False,Permanent de Gene.

COAFOR/FRIZERIE
In domeniul hairstyling-ului va oferim un set complet de servicii de la tunsori clasice,asimetrice sau funky pana la coafuri de zi,de seara,pentru ocazii speciale,suvite simple,bicolore,extensii..

MANICHIURA/PEDICHIURA
Mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei si un factor esential in definirea acesteia chiar daca vorbim de manichiura simpla,picturi pe unghii,aplicatii diverse sau unghii false.

COSMETICA
Pe langa serviciile de epilare clasica si cu ceara de unica folosinta,salonul vostru va mai ofera machiaje si tratamente faciale profesionale. Tenul tau nu trebuie neglijat,are nevoie de ingrijire fregventa iar noi iti punem la dispozitie o gama profesionala de produse cosmetice si fiole de regenerare,hidratare,anti-imbatranire pe baza de collagen,ginseng,acid hyaluronique care au rol de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea,elasticitatea si tonicitatea.

Echipa ALY'S BEAUTY LINE te intampina prietenoasa si foarte bine pregatita la traininguri special organizate pentru imbunatatirea cunostintelor si tehnicilor de tunsoare, culoare si hairstyling armonizarea tehnicilor de colorare cu cele de tunsoare si repartizarea culorilor in functie de asimetriile create !!!

Locatie

Calea Grivitei 401, Bl.P, Sc.B, Apt.1

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review