Descriere

Slender You tonifica si fortifica (remodelarea siluetei)
Cu ajutorul gimnasticii motorizate- se fortifica si se tonifica musculatura. Rezultatul final fiind pierderea de centimetri. Greutatea corpului este preluata de mese iar muschii nu sunt obligati sa opuna nici un fel de rezistenta. Din acest motiv ei nu se vor mari si nici nu vor obosi. Ei vor ramane supli si se vor fortifica prin contractiile izometrice pe care le executa.
Aparatele incordeaza si relaxeaza musculatura ca pe un elastic. Prin aceste miscari ei se tonifica si se fortifica avand ca efect secundar pierderea de centimetrii.
Pentru un rezultat si mai bun in pierderea centimetrilor si a greutatii, se recomanda o combinatie de dieta si gimnastica. Sa nu uitam ca femeile poseda mai multa grasime decat barbatii!!!
* Salonul nostru “BIANCA SLENDER YOU “ ofera mediul perfect pentru: remodelarea corpului,revitalizarea organismului si fortifierea musculaturii.

Salonul foloseste 6 mese de gimnastica actionate mecanic care preiau greutatea corpului si il antreneaza intr-o activitate complexa, combinand miscarile gimnasticii traditionale cu masajul si relaxarea ==>gimnastica, masaj si terapie combinate intr-o singura sedinta.
* Aceasta metoda poate fi comparata cu gimnastica subacvatica.
* Pentru multi dintre noi efortul fizic si activitatile sportive nu sunt o relaxare.
=> aceasta forma de gimnastica este un mijloc ideal pentru a ne elibera de stres si a ne gasi relaxarea dorita.
Fiecare masa,timp de cate 10 minute, pune in miscare, maseaza si activeaza diferite parti ale corpului: solduri, abdomen, membre inferioare, partea superioara a corpului.

* Rezultatele obtinute in urma a minim 10 sedinte efectuate pe aceste aparate sunt:*remodelarea siluetei prin eliminarea centimetrilor de prisos
*fortifierea si detensionarea musculaturii corpului, cea a spatelui in mod special.
*reducerea starilor tensionale din organism prin relaxare si eliminare a stresului.
*revitalizarea organismului
*eliminarea durerilor de spate
*reglarea somnului si a tranzitului intestinal
*redarea elasticitatii pielii

Locatie

BUCURESTI, CALEA MOSILOR, NR.124, AP.2, SECTOR 2

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review