Descriere

Intretinere corporala:

1. Sedinte Starvac – utilizate pentru combaterea celulitei sedimentate si fibrozate, pentru tratamente faciale si cicatriciale.

2. Pulstar – presoterapie, tratament pentru probleme circulatorii si tratamente anticelulitice.

3. Bronzare UV-free cu DHA – sistem de bronzare cu pistol si compresor.

- bronzare naturala in cateva minute, rapid uniform si sigur

- formula testata medical

- eficienta 100% chiar si pentru persoanele care nu se bronzeaza niciodata la soare, un bronz care tine pana la 10 zile.

4. Impachetari corporale la cald cu namol si alge marine, ciocolata, uleiuri esentiale, care actioneaza asupra celulitei, pielea aspra si uscata devenind fina ca matasea. Deasemenea are efect de slabire.

5. Fast-Slim – tratament de slabire criogenic, cu efecte imediate (inca de la prima sedinta se pierd intre 1-5 cm in talie si 0,5-2 cm pe solduri).

6. Proellixe – tonifiere musculara, slabire si remodelare corporala, reducerea celulitei.

Tratamente cosmetice faciale:

1. Criodermia – aduce in premiera pentru Romania un concept unic in lume, revolutionar in lupta impotriva ridurilor.

Sunt multe motive pentru care veti alege CRIODERMIA:

a. Pentru prima data asociaza tehnologia frigului electronic stabilizat (-5° C) la o gama de produse specifice crioactive: gama CRYO X3 PERFECT.

b. Aceasta tehnica permite crioforeza, care consta in facilitarea produsilor activi atent selectionati din produsele cosmetice utilizate, cu rezultate vizibile si immediate.

c. O gama de produse unice – 5 produse ce convin tuturor tipurilor de piele si raspund la mai mult de 80 % dintre cererile intalnite in tratamentele cosmetice.

d. Aparatul CRYO X3 este un aparat de ultima tehnologie, fiabil si fara riscuri de leziuni si care acum este in serviciul frumusetii!

2. Criopigmentarea – machiaj semipermanent prin frig:

- durerea si inflamatia sunt ameliorate in proportie de 80%;

- pigmenti 100% naturali, testati dermatologic si alergologic, care nu contin oxid de zinc sau fier, deci nu isi modifica nuanta in timp.

Locatie

Str. Mehadia (Cartier: CAMPUS UNIVERSITAR), Nr. 15 A, etaj 1 (intrare prin casa scarii)

Judet
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review