Descriere

METODA DE BRONZARE CU DHA(dihidroxiacetona)

Raspunsuri la intrebarile voastre.

Intrebare:Ce este bronzare cu DHA?
Raspuns:Este o metoda de bronzare fara UV care consta in a da o culoare naturala pielii mai rapid decat cu UV si fara riscurile care le presupun acestea.
Intrebare:Cum se bronzeaza pielea prin aceasta metoda?
Raspunsrincipiul activ este pulverizarea de DHA,care reactioneaza cu proteinele din stratul superior al pielii obtinandu-se un bronz care se accentueaza pe masura ce o aplicam.
IntrebareHA este fara risc?
RaspunsHA este fara risc.Este utilizata de mult timp in cosmetica si alimente.Multe produse auto-bronzante contin acest ingredient activ dar in functie de metoda de aplicare poate sa dea o tenta portocalie,in special pe maini si pe talpa picioarelor.Tehnica folosita de aparatele SUNFLASH elimina acest incovenient si da o culoare naturala.
Intrebare:Care este avantajul pulverizarii cu aparatul SUNFLASH?
Raspunsulverizarea cu acest compresor produce un bronz uniform,permite acoperirea tuturor partilor corpului.
Intrebare:Cand este vizibil bronzul?
Raspuns:Bronzul este vizibil chiar la terminarea sedintei accentuandu-se in urmatorele 4 ore dupa sedinta.
Intrebare:Cat timp dureaza bronzul?
Raspuns:O buna baza dureaza 6 pana la 12 zile.Este recomandata o sedinta pe saptamana .Exfolierea inaintea aplicarii si hidratarea dupa aplicare dau bronzului astfel obtinut longetivitate.
Intrebare:Cat timp dureaza sedinta?
Raspuns:In mod normal este nevoie de 8-10 minute pentru aplicarea solutiei pe tot corpul.Datorita tehnicii de pulverizare cu aer cald uscarea se face concomitent cu pulverizarea solutiei.

Intrebare:Cum trebuie sa se pregateasca persoana inainte de sedinta?
Raspunsentru optimizarea rezultatelor este recomandat un dus inainte si exfoliere.Este recomandat de asemenea ca persoana sa se imbrace imediat dupa sedinta cu haine mai largi si sa nu faca sport sau dus timp de 6 ore dupa sedinta.
Intrebare:Cum se poate optimiza rezultatul?
Raspuns:Hidratare la maxim!DHA coloreaza stratul superior al epidermei,deci este nevoie ca acest strat sa reziste cat mai mult timp posibil.
Intrebare:Se poate utiliza aceasta modalitate de bronzare in acelasi timp cu cabina UV sau soarele?
Raspunsa.Daca trebuie sa alegeti,este de preferat sa utilizati cabina de bronzat cu UV in prima faza,fiindca transpiratia poate sa altereze rezultatele bronzului cu DHA.
Intrebare:Exista contraindicatii?
Raspuns:Nu.Toata lumea poate sa beneficieze de acest nou mod de bronzare rapid si sanatos;persoanele cu pielea foarte deschisa care la soare se inrosesc,persoanele care vor sa se bronzeze imediat,cele care se bronzeaza mai incet pe anumite parti ale corpului,persoanele care vor sa intretina un bronz deja existent.

PRETUL ESTE DE 80 DE RON per sedinta

Locatie
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review