Descriere

Suntem o echipa de profesionisti din domeniul medical si paramedical (medici, kinetoterapeuti), care, din 2008, ofera o gama larga de servicii in domeniul ingrijirii si remodelarii corporale. Propunem o abordare diferita, plina de respect fata de sanatatea clientilor nostri, pentru atingerea obiectivelor personale ale fiecaruia.

Tratamentele noninvazive, nedureroase si relaxante efectuate in cadrul Centrului Caresse, presupun utilizarea unor aparate de ultima generatie omologate de FDA, care functioneaza pe principiul stimularii functiilor naturale, ale corpului si pielii. Produsele utilizate sunt profesionale.

Tratamentele sunt personalizate si sunt efectuate dupa o consultatie amanuntita de medicul centrului, in cadrul careia se stabilesc modalitatile prin care se pot obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.

Acum, alaturi de tratamente, Centrul Caresse propune, in acelasi loc, si o gama complementara de servicii estetice si activitati de relaxare sau sportive.

Centrul Caresse face accesibile tuturor beneficiile terapiilor care imbunatatesc forma fizica si cresc increderea in sine.

Programul nostru este flexibil si adaptabil. Plata serviciilor se poate face in rate si avem numeroase promotii de care poti profita.

Vino la noi si pentru atmosfera intima, calda si relaxanta, aproape ca acasa, dar si pentru surprizele si noutatile pe care ti le-am pregatit.

Locatie

Strada Andrei Muresanu nr 27, rond Dorobanti, sector 1 Bucuresti

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review