Descriere

Echipa Ellektra va asteapta intr-un mediu placut si elegant. Atmosfera intima pe care o veti gasi in salonul nostru, profesionalismul si amabilitatea celor care va vor servi, preturile accesibile, calitatea serviciilor, varietatea acestora , vor face din centrul nostru cea mai buna alegere pentru frumusetea si sanatatea corpului, a mintii si a sufletului dvs.
Echipa Ell’ektra are formare medicala si va fi tot timpul la dispozitia dvs. pentru orice informatie sau sugestie referitoare la tratamentele si produsele folosite in salon.
De la traditionalul masaj de relaxare si terapeutic pana la tunelul cu infrarosii , va asteptam intr-o atmosfera intima si primitoare pentru a va creea echilibrul pe care vi-l doriti intre minte, corp si suflet.
Va asteptam sa beneficiati de remodelare si intretinere corporala prin servicii de electrostimulare, vacuum, o varietate de tratamente specifice, impachetari la cald si la rece cat si de tratamente terapeutice efectuate cu ajutorul masajelor, reflexoterapiei si multe altele

Locatie

Str. Cuza Voda, nr. 5, parter vid-a-vis de CEC Bank

Judet
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review