Descriere

Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului, de aceea Centrele Glamour-Remodelare Corporala au creat pentru tine locul ideal unde poti beneficia de servicii de inalta calitate, iti poti rasfata corpul si chipul cu cele mai inovatoare tratamente din domeniul beauty-estetic.
Diagnosticarea este gratuita iar terapeutii nostri sunt specializati direct la producatorii aparatatelor si produselor profesionale, au studii medicale si estetice.

In plus, pentru ca fiecare persoana este unica, personalizam fiecare tratament in parte, in functie de problemele si necesitatile clientilor.

Centrele Glamour ofera servicii complete, terapii non-invazive si non-agresive, realizate sub supravegherea si indemanarea expertilor nostri, ce te vor ajuta sa descoperi calea spre echilibrul dintre sanatate si frumos, sa slabesti intr-un mod sanatos, fara riscuri si sa obtii sileta, imaginea dorita.

Artista RoxanaNemes a testat fiecare terapie si a inteles importanta respectului de sine, pornind de la respectul pentru imagine, pentru oamenii din jur.Ne bucuram de sustinerea artistei Roxana Nemes,care intregeste imaginea salonului,constienta fiind ca un trup frumos modelat, se obtine prin perseverenta si pachete special gandite.

Locatie

Str. Buzesti Nr. 61, Bl. A6, Sc. A, Et. 7, Ap. 46 Bucuresti, Romania (intre Gregorys si Tarom)

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review