Descriere

Masaj, Tratamente corporale, Remodelare corporala, Lipomassage efectuat de aparatul LPG CELLU M6 (sistemul de referinta in tratarea celulitei), impachetari cu parafango si thalassalgo(alge marine),tratamente aromatice pt corp cu produse Guinot,lifting facial nonchirurgical prin liftmassage realizat de capetele speciale ale aparatului LPG care stimuleaza producerea de colagen precum si prin biostimulare, procedura realizandu-se cu electrozi speciali,individuali,care pozitionati in scheme personalizate vor tonifia musculatura fetei si gatului, si nu in ultimul rand modelare corporala prin biostimulare(este vorba de tehnica ULTRATONE EXCEL Pro.)N.B.: nici o procedura nu doare iar tratamentele sunt personalizate.
Cand vii la Harmony esti invitata in primul rand la o discutie,pentru a afla stilul tau de viata,obiceiurile alimentare si ce-ti doresti (sa-ti reduci celulita? sa scapi de câteva kilograme? sa te relaxezi?), urmata de o scurta anamneza (e foarte important ca personalul sa stie starea si problemele tale de sanatate). Apoi, fiecarei cliente îi este recomandat un tratament personalizat în functie de problemele pe care le are. Analizatorul corporal Tanita iti va calcula nu doar greutatea ci si indicele de masa corporal, rata metabolismuli bazal ,procentul de grasime din organism exprimat si in kg si cantitatea totala de apa, stabilind greutatea ta ideala in functie de varsta si inaltime. Gradul celulitei este determinat cu ajutorul benzilor termografice CELL-METER. Cu ajutorul sistemului fotografic se obtine o imagine obiectiva a rezultatelor,fotografiile realizandu-se inainte si dupa aplicarea tratamentelor. contribuie la aparitia celulitei.
LPG Cellu M6, un aparat special, de ultima generatie, brevetat de FDA -U.S Food and Drug Administrtion,testat medical,estetic si sportiv este disponibil la salonul Harmony. Prin acest tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, celulita poate fi controlata, iar formele corpului remodelate. Pe lânga rezultatul privind reducerea celulitei, aparatul produce un efect de relaxare, stimuleaza sistemul nervos vegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decât placuta. În timp ce o dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului, în cadrul unor sedinte ce dureaza aproximativ 35 de minute. În functie de gradul de celulita, sedintele sunt efectuate de doua/trei ori pe saptamâna, în timpul lor pacienta purtând un costum special, LPG Bodywear.
ULTRATONE completeaza foarte bine LPG trezind organismul la viata si stimuland metabolismul. Nu uita nici de împachetarile cu parafango (cu produse Anessi) si thalassalgo (cu produse Silhouette), si nici de tratamentul aromatic pentru corp de la GUINOT cu efect anticelulitic, combinand actiunile uleiurilor esentiale si ale SaunaMask cu argila si ceai verde.
La final, pentru a te relaxa complet, ce-ai spune de o sedinta de masaj, realizata cu produse Ardes? Vei descoperi singura, Harmony este salonul corpului tau.

Judet
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review