Descriere

ITI DORESTI O BLONDA SEXY SI O BRUNETA FOCOASA?!SA NE SIMNTI APROAPE DE TINE SA NE MANGAI PE SANI SI PE FUNDULETELE NOASTRE BOMBATE?!TOATE ACESTEA DOAR LA L-AMOUR MASAJ EROTIC 0727.207.118

Incantatoarelor noastre maseuze va vor oferi o experienta unica de relaxare prin masajul clasic, fara tenta sexuala sau erotica.

Body massage
In paradisul nostru vei descoperi un spatiu intim, o atmosfera de vis in compania seducatoarelor noastre maseuze. Atingeri, mangaieri de neuitat cu fesele, sanii.

Masaj erotic
Pasionala forma de masaj erotic body-senzual in zona intima cu trupul maseuzei nud peste al dumeavoastra. - Fara contact sexual.

Dublu masaj
Doua domnisoare sexy si nebunatice va vor oferi o companie de vis prin masajul erotic cu sanii, fesele oferindu-ti cele mai senzuale mangaieri.

Masaj L'amour
Un mod unic de a te lasa purtat de surprizele pregatite special pentru tine. Totul incepe cu o cupa de sampanie in compania unei domnisoare rafinate ce iti va darui cele mai speciale clipe. Nebunia unui masaj cu frisca se completeaza cu pasiunea unor atingeri, mangaieri si sarutari in cel mai placut mod pe care ti l-ai putut imagina. Vei vrea ca aceste momente sa dureze o vesnicie si vei fi surprins de modul in care finalul nu este decat un prilej pentru o noua surpriza!

Locatie

Str. Vasile Conta, nr 3-5,

Categorie
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review