Descriere

Lipomasajul este o tehnica exclusiva si non invaziva care permite remodelarea siluetei, indepartarea celulitei si ameliorarea tonicitatii pielii. Parte componenta a endermologiei, lipomasajul este un tratament cosmetic ce are ca efect reducerea grasimii in exces de pe anumite zone, ajutand practic la pierderea kilogramelor nedorite.

Gratie aparatului de lipomasaj format dintr-un aparat motorizat care se ruleaza pe piele, circulatia venoasa si limfatica este relansata, iar toxinele sunt eliminate. Stimulate prin aceasta metoda, celulele epidermei secreta colagen si elastina, ceea ce face ca pielea sa intinereasca vizibil. Ruloul motorizat se aplica pe intreg corpul insistandu-se asupra zonelor lipsite de fermitate, care necesita un tratament mai profund.

Slabiti si va relaxati in acelasi timp

Inainte de inceperea sedintei de lipomasaj, persoana in cauza trebuie sa se imbrace intr-un „body colant”. Aparatul de lipomasaj mobilizeaza structurile cutanate printr-o combinatie de rulare a pielii si de aspirare. Prin intermediul actiunii ruloului motorizat, se lucreaza atat la suprafata epidermei, cat si subcutanat, pana la nivelul musculaturii, astfel incat celulele adipoase sa isi micsoreze volumul.

In aproximativ o jumatate de ora, medicul estetician sau cel care face operatia de lipomasaj parcurge cu ruloul toata suprafata corpului. Prin tehnica de aspirare se ridica delicat pielea pentru a ajuta aparatul de lipomasaj sa actioneze in profunzime. Aceasta metoda este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor care prezinta probleme din cauza grasimii depuse inestetic pe corp, a celulitei si a pielii lipsite de tonicitate.

Aceasta ultima tehnologie in materie de slabit produce un efect de relaxare extrem de placut, stimuleaza sistemul nervos vegetativ si diminueaza starea de stres. Dupa sase sedinte, actiunea este garantata: scapati de grasimea localizata in diferite zone, pierdeti centrimetrii in locurile tratate iar aspectul de portocala este vizibil diminuat.

Locatie

STR. SPLAI BAHLUI NR.37 ET.2 INCINTA ASIGURARI GENERALLI

Judet
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review