Descriere

Nu exista model pe care sa nu l pot aborda si efectua la cele mai inalte standarde .... cele mai frumoase lucrari la cele mai bune preturi ...FAPTE , NU VORBE !!! PTR PROGRAMARI - 0721512009 !!!
TATUAJE PLOIESTI ... TATTOO & PIERCING EFECTUATE CU APARATURA DE ULTIMA GENERATIE SI CONSUMABILE DE UNICA FOLOSINTZA IN CONDITII DE MAXIMA SIGURANTA DIN PUNCT DE VEDERE SANITAR !
Pretul tatuajului este in functie de marime : se inmulteste lungimea ori latimea tatuajului ori categoria pe care dumneavoastra o alegeti ; la tatuajele mari se fac discounturi remarcabile !!!
PARADISETATTOO - un salon ce-ti ofera intimitate, siguranta, incredere, discretie ... folosim numai aparatura sterila, conform normelor C.E. si consumabile de unica folosinta ! executam TATUAJE PERMANENTE ( monocrom, tribale ,color, cover - acoperiri ,portrete, personalizari, freehand ),TATUAJE COSMETICE ( contur buze , marire buze, contur sprancene, volum sprancene, pigmentare partiala buze - sprancene, contur pleoape, astupare sau efectuare de alunite, diferite pete corporale, pigmentare in zone fara par ale capului, pigmentare sfarc sau mamelon ), PIERCING FACIAL , PIERCING CORPORAL , PIERCING INTIM ( numai fete/ femei ) ,la PRETURI FARA CONCURENTA ! Incepand cu luna Ianuarie avem REDUCERI ... 20 % LA ORICE TIP DE TATUAJ si 10 % la ORICE TIP DE PIERCING .. fatza de orice alt salon !!!

Folosim numai obiecte si aparate sterile in conformitate cu regulamentele sanitare , consumabile de unica folosinta sterile si desfacute in fatza clientului , cercei speciali pentru salon si tusuri de pigmentare vegetale !

Locatie

SALONUL PARADISETATTOO SE AFLA PE STRADA EROILOR, NR. 27, LA CASA … DIN CIOCEANU SPRE SALA SPORTURILOR !... nu exista model pe care sa nu l pot aborda si efectua la cele mai inalte standarde ....

Judet
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review