Descriere

Salonul de infrumusetare "Printesa Margareta" si-a inceput activitatea in 15 iulie 1992. Numele lui a fost ”zamislit” in preajma fântânii de la arhitectura, prin romantismul, atmosfera emulativa si efervescenta Pietei Universitatii din aprilie-mai a anului1990.
Initiatorii afacerii, Paula si Ioan Furtuna, aveau deja o lunga experienta in prestari servicii. Maestra Paula Furtuna, coafeza cu aproape 24 de ani de practica in meserie (la acea data!), a obtinut trofee remarcabile printre cele mai creative si performante coafeze din tara (in 1986 - locurile I si III, in 1988 - locurile I si II) la ultimile doua editii ale concursurilor de coafura din Bucuresti, organizate de UCECOM (cooperatia mestesugareasca), cele din anii 1986 si 1988.
Pe parcursul celor 17 ani de functionare, salonul a instruit, prin practica, un numar de peste 250 de tinere. Acum, o parte din ele lucreaza in tari din UE, o alta parte in saloanele concurente din Galati. Cu o mare majoritate a lor ne intrevedem, ne consultam sau rememoram timpii petrecuti impreuna la salon!
Intr-un climat modern de prestari servicii, in conditii ambientale deosebit de agreabile, clientele noastre se bucura de o informare si orientare bine argumentate in domeniul ingrijirii personale, prin mijloacele audio-vizuale moderne ale firmei - casete video cu aplicatii ale ultimelor trenduri, cataloage cu creatii europene de ultima ora, cataloage cu creatii proprii, reviste de top si, mai ales, sfatul profesionist al specialistelor firmei.
La noi in salon noutatile au fost si sunt la ele acasa. Am fost primii in urbe care am introdus styling-ul computerizat, adica clientele noastre pot previziona pe laptop o serie de ipostaze de tunsori, coafuri si culori de par pe propria imagine. Asa dispare riscul de a fi tunsa, vopsita sau coafata si apoi sa-ti dai seama ca nu-ti sta bine. Print gadget-ul de curand achizitionat imprima cele 10 unghii in numai cateva minute, cu modele unice, pe placul tuturor clientelor! Prietenele vor remarca o manichiura unica, cu fotografii ale persoanelor apropiate (sot, copil, prieten, etc.), ale animalutelor dragi din casa sau cu diverse imagini digitale preferate din aparatul foto sau calculatorul personal! Suntem dotati si cu fotoliul de pedichiura SPA, adica in timp ce-ti faci pedichiura, spatele iti va fi masat in cateva moduri deosebit de placute, butonând o simpla telecomanda. De asemenea, apa din bazinetul unde stai cu picioarele va capata mirabile culori!
Timpii de pauza intre servicii pot fi agrementati cu o cafeluta, un ceai sau un cappuccino, toate preparate la receptia salonului. Spatiile de lucru sunt intimizate cu mijloace audio-video de inalta fidelitate!

Intotdeauna la noi s-au implementat cele mai noi servicii si s-au aplicat tehnologii de ultima ora!
De aceea, motivat, iti propunem: FII PRINTESA CU NOI!

www.printesamargareta.eu, www.printesamargareta.ro

Locatie

800002, Galati, Str. Basarabiei, nr.39, coordonate GPS: N 45o26'41

Judet
Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review