Descriere

Cauti un loc in care sa obtii un bronz unic, uniform, rapid, dar, in acelasi timp si sanatos? Doresti o experienta unica de wellness, de relaxare si placere, stimulatoare pentru trup, minte si suflet? Un raspuns la toate dorintele tale gasesti in centrul Bucurestiului, in Piata Romana (Bulevardul Dacia, nr. 53), la salonul de bronzat TANTASTIC!

Aici gasiti aparatele MEGASUN, liderul mondial si producatorul de origine germana al celor mai noi produse si tehnologii in domeniul aparaturii de bronzat.

Megasun este un produs al Companiei KBL - The Beauty and Health Company, al carei moto 'cine gandeste astazi mai departe, maine va avea succes', este o garantie a succesului. Este prima linie de aparate de bronzat care primeste un certificat de garantare al calitatii ! Solariile de ultima generatie sunt de joasa presiune si pot fi

gasite in toata Europa precum si in USA, Canada, Japonia, America de Sud, Australia, Asia, Africa si Noua Zeelanda. Simtiti culorile celor patru anotimpuri ale anului.

Bronzare organica:

Apeland la bronzarea organica, nu risti nici imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate. Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura.

Unde mai pui ca obtii cel mai intens bronz in doar 5 minute. Un sistem performant va pulveriza solutia de bronzare pe corpul tau rapid si fara riscuri de aplicare gresita. Lotiunea de bronzare are o formula magica ce impiedica formarea de dungi sau pete.

Lotiunea de bronzare contine o formula aparte, care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Nu veti avea niciodata senzatia de gras sau lipicios - atat de des intalnita in cazul cremelor de bronzare.

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review