Descriere

Ideala pentru: persoanele- alergice la produse de machiaj (rimel, dermatograf,ruj), ori pentru cele ce vor sa arate bine chiar imediat de la trezire si satule de a pierde timp zilnic, cu machiajul zilnic.

Un machiaj semipermanent presupune implantarea de pigmenti in piele- la nivelul stratului cel mai superficial (=pigmentare/ desen epidermic), ce persista in timp, dar nu definitiv. Prin metabolismul corpului se elimina treptat aceste particule de pigmenti (in cca 5-6ani),pana la disparitia lor completa.

In acest interval de timp, culorile scad treptat si uniform in intensitate (culorile deschise mai mult decat cele inchise), si poate fi necesar un retus/ o improspatare a culorii, dupa cca un an si jumatate.
Pigmentii contin ingrediente naturale, formulati in mod expres pentru: MAKE-UP SEMIPERMANENT si TRATAMENTE PARAMEDICALE (cicatrici, reconstructii mamare), si corespund tuturor cerintelor legale pe plan mondial.
APARATUL - DERMOGRAF GOLDENEYE:

GOLDENEYE (=companie de micropigmentare)- este prima firma pe plan mondial pentru pigmentisti profesionali.

Aparatul- este prevazut cu: 5 trepte de lucru,potrivit caracteristicilor pielii si tecnicii de lucru.

Acele - sunt sterile, de unica folosinta, au varful rotunjit(= pentru o implantare maxima de culoare si iritatie minima), si nu exista nici o vibratie in ghidajul acului (pentru o pigmentare precisa).

Aplicatorul de pigment - prevazut cu sistem de protectie a refluxului de pigment(=pigmentul se opreste in surub), totul este etans ermetic pentru o igiena de 100%.

sunt ambalati - in doze individuale, sterile (se vor deschide in fata clientei)
nu contin conservanti
nu elibereaza amine aromatice
sunt deosebiti de resistenti la lumina
sunt testati: dermatologic si microbiologic, in laboratoare recunoscute
nu exista nici un risc de cancer

Locatie

constanta, zona Faleza Nord

Contacteaza    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review