Descriere

De peste 14 ani in domeniul infrumusetarii, centrele Chic Salon by BeautyOne ofera o gama larga de servicii, fiind insa specializate in remodelarea corporala, estetica faciala avansata si epilare definitiva.

Inca din 2006, cand a luat fiinta primul centru Chic Salon by BeautyOne din Bucuresti, viziunea noastra a fost aceea de a oferii servicii de calitate ireprosabila, o atmosfera calda, un loc in care clientele sa se simta bine. Pe scurt, ne-am dorit sa oferim clientelor noastre acces la “un meniu full service”.

Astazi, Chic Salon by BeautyOne ofera clientelor sale 2 centre in puncte cheie din Bucuresti:  Chic Salon Izvor(Blvd. Libertatii 22) si Chic Salon Titan( Str. Pictor Ghe. Tattarescu 6).

Fiind un brand sub tutela BeautyOne, una dintre cele mai importante firme din Romania in domeniul beauty, Chic Salon ofera clientelor sale acces la cele mai noi produse, aparatura si tratamente din piata de beauty din intreaga lume.

Branduri profesionale consacrate la nivel international precum CHI-prima vopsea fara amoniac din lume, label.m – brandul profesional al renumitei academii de hairstayling din Londra – Toni & GuySuperKayEximia – tehnologia italiana ce mananca centimetri, Syneron CandelaBruno VassariPevonia Botanica – produse cosmetice organice din USA, sunt doar cateva dintre produsele si aparatura pe care Chic Salon o pune la dispozitie clientelor sale.

In materie de personal, Chic Salon va asteapta in cele 3 centre cu:

  • 15 specialisti in cosmetica si corporal, dintre care, un trainer international specializat in estetica faciala si corporala, un trainer national  specializat in estetica faciala si corporala si un trainer national make up (in salonul din Izvor)
  • 11 hairstylisti, dintre care 1 trainer international CHI, ambasador Label M in Romania (in salonul din Izvor)
  • Specialisti manichiura/pedichiura

Alaturi de doamna dr. Manuela Ravescu, medic specialist dermatolog si estetician, specialistii nostri realizeaza studii clinice, pentru a imbunatati continuu terapiile faciale si corporale, astfel incat sa putem oferi clientelor noastre cele mai eficiente tratamente.

Pe langa vedetele de renume international ce apreciaza brandurile pe care Chic Salon le ofera si clientelor sale din Romania, numeroase vedete din plan local au trecut pragul centrelor noastre. Dintre acestea amintim: Roxana Ciuhulescu, Xonia, Iulia Vantur, Ioana Gighina, Andreea Mantea, Dana Savuica, Ramona Badescu, Alexia Talavutis sau Simona Taranu.

In plus, hairstylistii  si make up artistii  Chic Salon au luat parte la diverse proiecte TV (X FACTOR , Vorbeste Lumea , stirile Antena 1 si KANAL D) sau show-uri de moda (Bucharest Fashion Week).

Asadar, fie ca sunteti eco-friendly si doriti sa va schimbati culoarea parului cu vopseaua ELGON, doriti sa incercati un tratament facial cu produse organice Pevonia Botanica made in USA sau doriti sa scapati de centimetri in plus cu spectaculoasa tehonolgie de remodelare corporala Eximia, specialistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa va ofere cele mai bune rezultate.

Va asteptam cu drag,

Echipa Chic Salon 

Locatie

Bulevardul Libertății 22, Bucharest, Romania

Retele Sociale
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review